Meld je aan

De Dutch Esports Academy (DESA) zal in samenwerking met Topsport Amsterdam een topsportprogramma bieden voor Nederlandse esporters die voor de wereldtop gaan. DESA scout momenteel voor ten minste één Rocket League team dat Nederland kan vertegenwoordigen tijdens de Intel World Open (landentoernooi) verbonden aan de Olympische Spelen in Tokio (of een ander internationaal toernooi indien nodig).
DESA biedt dit team in 2021 ondersteuning in trainingen, coaching, social media, content creatie, voeding, fitness, mentale gezondheid, ouderbegeleiding en biedt vergoedingen voor o.a. reis- en verblijfkosten. DESA maakt daarbij afspraken op maat, zodat ook spelers met een teamcontract zich kunnen aanmelden. Spelers kunnen zich dus aanmelden met een team maar ook als individuele speler.
DESA scout zowel tijdens de 4e periode van de KKDEPFC als daarbuiten en zullen medio juni van dit jaar een geselecteerd team aankondigen. Als je dus gaat voor de wereldtop en al op hoog niveau speelt, meld je dan hieronder aan door de checkbox van DESA aan te vinken.
Ben je ook beniewd naar de Keukenkampioen Divisie check dan deze LINK

 

8 + 3 =

Join vandaag

Nog niet aangemeld? meld je nu aan!